Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

rickbal

Members
 • Content count

  214
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rickbal

 • Rank
  Onderbrandmeester
 • Birthday 12/01/93

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.112limburgnoordmod.nl

Profile Information

 • Location
  Grubbenvorst
 1. Missie maken

  Hallo allemaal, Voor de 112VenloModification ga ik proberen missies te maken. Nu is dat veel werk en ik ben momenteel al bezig met het ontleden van de originele missiescripts. Nu is mijn vraag of er iemand is die hier ervaring mee heeft en of er iemand is die voor zichzelf een handige handleiding heeft gemaakt. Alles is welkom! Je kunt mailen naar limburgnoordmod@outlook.com Alvast bedankt. Rick 112Limburgnoordmod
 2. 112 venlo modification

  Niet getest maar als het goed is niet.
 3. 112 venlo modification

  Als jij een oplossing hebt dan hoor ik die graag. Wij zijn uiteraard op zoek naar de oplossing maar die is tot nu toe nog altijd niet gevonden. We zijn bezig met andere scripts maar het kost eenmaal tijd. De mod word niet verwaarloosd maar ook wij hebben een prive leven en dit blijft eenmaal een hobby en er is niemand die ons er voor betaald dus zijn wij niet verplicht om er dagelijks aan te werken.
 4. 112 venlo modification

  Meer mensen hebben hier last van maar ik zelf vrij weinig. Oplossing: zet bij specs de medische incidenten uit.
 5. 112 venlo modification

  Is dit je eerste mod die je installeert of heb je er al meerdere?
 6. 112Venraymodification

  Zoals velen al weten zijn wij begonnen met de 112 Venray Modification. Wij zijn nog op zoek naar iemand die de kazerne wilt maken en naar mooie texturen die wij kunnen gebruiken voor de ondergrond van onze freeplaymap.
 7. 112 venlo modification

  Er zijn een aantal voertuigen die ook in de Venlomod zitten die straks in de Venraymod komen maar er zullen ook een hoop nieuwe voertuigen in komen.
 8. 112 venlo modification

  tuurlijk wel, een auto blijft niet dood op dezelfde plek staan als deze ergens tegenaan botst, hij stuitert vaak een stukje weg. Remsporen kloppen inderdaad niet. Ze zitten bij de ene foto op een andere plaats dan op de andere foto. Ik vermoed dat deze een stukje zweeft boven het wegdek, dus ik zal er naar kijken.
 9. 112 venlo modification

  Er zal binnenkort gestart worden met de 112Venraymodification
 10. 112 venlo modification

  We zullen ze bekijken;) ---- Posts zijn samengevoegd op di jan 24, 2012 20:46 ---- Bedoelt hij ook denk ik;)
 11. 112 venlo modification

  Maak het ons niet te moeilijk he!
 12. 112 venlo modification

  We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en meld ze dus ook gewoon. We zullen kijken wat we ermee kunnen doen en wat ook mogelijk is zullen we proberen erin te doen.
 13. 112 venlo modification

  Hahah een kleinigheidje hou je toch altijd. Zolang het daar maar bij blijft vind ik het goed:D
 14. 112 venlo modification

  Als je even had gewacht dan had je gezien dat hij nu ook op de site staat;) Mijn naam is Koos geduldloos Ik heb hem gespeeld en ik moet zeggen dat op een aantal schoonheidsfoutjes na hij erg leuk is! Heb hem gespeeld tot 5 minuten geleden dus zo'n 1 uur 30 min. Schoonheidsfoutjes: -Je kan niet zien welke voertuigen gealarmeerd zijn (Statussen.) -Park gaat niet altijd goed. -Als de politie een gevangene 'aflevert' dan blijft hij daar vervolgens staan en gaat niet terug naar zijn parking. Alle puntjes zijn bekend en we proberen er wat aan te doen. Laatste puntje moet je ze zelf gewoon even na hun parkeerplaats sturen.
 15. 112 venlo modification

  Als je even had gewacht dan had je gezien dat hij nu ook op de site staat;) ---- Posts zijn samengevoegd op ma jan 23, 2012 22:39 ---- Nog een nieuwe downloadlink: http://www.mediafire.com/?nrg3893z55y1in0
×