Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

Luke

Administrators
 • Content count

  2456
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Luke last won the day on July 10 2013

Luke had the most liked content!

Community Reputation

52 Excellent

About Luke

 • Rank
  Beheerder
 • Birthday 05/29/93

Contact Methods

 • MSN
  lukebeens@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Barneveld
 1. 112 Haaglanden mod

  Wauw. Dat ziet er gaaf uit zeg!
 2. Assen modificatie

  Gave voertuigen zeg!
 3. Ik moet toegeven dat je lekker bezig bent de laatste tijd Emiel!
 4. Speciaal omdat @112hv er om vroeg. :-) Het Raffiranderij terrein van ISLA heeft 2 eigen ambulances in dienst. Deze Chevrolet als gewone A-Ambulance. En daarnaast hebben ze nog een grote ambulance met meer zitplaatsen voor ernstigere gevallen. De Linker ambulance op deze foto is van post Otrobanda, in het centrum van Willemstad. Zij hebben diverse van deze type ambulances. De rechter ambulance is van post Barber, welke gelegen is in het uiterste westen van het eiland. Beide ambulanceposten hebben alleen maar dit type ambulances met wat kleine verschillen zoals gemeentewapens en verschillende lichtbalken. Korps Politie Curacao (KPC) heeft een fors aantal van deze Ford Tauris politie voertuigen in dienst. Ze zijn geschonken door de Verenigde staten in verband met de vele Amerikaanse militairen welke op Curacao verblijven. De oude auto's van KPC konden de snelle, dure auto's van de Amerikanen nooit bijhouden waardoor veel criminelen ontkwamen. Met deze voertuigen heeft de Politie op Curacao een goed verweer. Deze 4x4 auto wordt door de KPC in Willemstad gebruikt voor inzetten in het terrein of op de standen. Verder wordt er gewoon Noodhulp met de auto's gereden. Deze Outlander is van de SKS politiedienst op Curacao. Het voertuig wordt gebruikt door de Officier van Dienst. Dit is TS-1 van de Brandweer Curacao. Het voertuig is gestationeerd op kazerne Rio Canario en wordt met volle tevredenheid gebruikt. Dit voertuig is uniek op het eiland. Als jullie lief zijn komt er misschien nog wel meer.
 5. Editor

  Wat gaat er mis? Loopt hij vast, gebeurd er gewoon helemaal niets of valt de editior uit? Overigens zou ik in alle gevallen als eerste een herinstallatie aanbevelen, maar dat had je waarschijnlijk zelf ook al wel bedacht.
 6. Leuke voertuigen hoor.
 7. gezocht: bull bar

  Ik heb mijn bullbar ooit gereleased volgens mij. Heb alleen geen idee waar. Maar iemand die mij een nette PM stuurt kan natuurlijk altijd wat losse onderdelen krijgen.
 8. There appears to be an error with the database.

  Sven is de technisch beheerder van het forum. Hij hoort naar dit probleem te kijken maar heeft ook nog zijn eigen bedrijf waarvoor hij erg druk is. Een aantal familieomstandigheden spelen een verdere rol waardoor hij niet eerder de mogelijkheid heeft gehad om het op te lossen. Ik hoop zelf dat het niet al te lang duurt, maar in de tussentijd zou je er voor kunnen kiezen om te zoeken via google. Zet gewoon je zoekopdracht in google neer, en type er www.emergency4.nl achter. Op die manier zou je tot op redelijke hoogte uit de voeten moeten kunnen.
 9. Bij de ambulancepost van Otrobanda ging vanmiddag een brandalarm af. Al snel kwam er een melding dat er daadwerkelijk rook uit het gebouw kwam. Daarom werd naast de kazerne van Mundo Nobo ook de post Steenrijk gealarmeerd. Terplaatse bleek het echter te gaan om een mistgenerator welke af was gegaan. Omdat er niemand aanwezig was heeft de brandweer met geweld een deur moeten forceren om zeker te zijn dat er echt geen brand was. De brandweer van Rio Canario en Steenrijk zijn vanmiddag samen met de Rescuewagen Mundo Nobo uitgerukt om de ambulancedienst te assisteren na een onwelwording in een woning. Toen het personeel de woning betrad werden zij al snel ziekjes. Ze kregen last van hoofdpijn en duizelingen. Het personeel kon nog net een Mayday uitgeven waardoor de diverse hulpdiensten te hulp schoten. Al snel bleek het te gaan om een Koolmonoxidevergiftiging. De brandweer heeft het ambuteam het het oorspronkelijke slachtoffer uit de woning gered. Alle 3 maken het redelijk goed.
 10. Scripttechnisch is dit vast wel mogelijk. Als dat te moeilijk is kan je als 2de sirene ook beide geluiden door elkaar heen monteren. Dan heb je hetzelfde effect.
 11. There appears to be an error with the database.

  Ik lees dit helaas nu pas. Ik heb het beheer een bericht gestuurd om dit uit te zoeken. Bedankt voor de melding.
 12. Rütenbrock Mod

  Het is net echt. :-) Netjes bezig hoor!
 13. Ja, dat was een noodoplossing volgens mij. Ik had zo snel geen grotere banden staan. Moet dat nog een keertje importeren. En die uniforms. Wie weet.
×