Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

FireFightersKid

Members
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FireFightersKid

 • Rank
  Brandwacht
 1. DDS Converter

  Iemand die nog een werkende dds converter weet?
 2. Antwerpen Modification W.I.P.

 3. Antwerpen Modification W.I.P.

 4. 112 Torhout Modification

  Dees was vroeger. Het alarmnummer 112 is een Europees noodnummer. Sedert dat die in voege kwam werd de bestickering op de voertuigen beetje per beetje aangepast.
 5. 112 Torhout Modification

  Civiele bescherming voor interventies met gevaarlijke stoffen.
 6. 112 Torhout Modification

  AZ-Sint Rembertziekenhuis
 7. 112 Torhout Modification

  Na een tijdje heb ik toch een aantal nieuwe updates: OVD Brandweerkazerne Lokale politie Federale politie
 8. 112 Torhout Modification

  Voorlopig worden ze opgeropen zoals beroepsbrandweermannen. Vrijwilligersscript is voor later als het meeste op puntjes staat.
 9. 112 Torhout Modification

  Tuurlijk wil ik wat uitleg geven. En qua screens van interventies, normaal komen er meer wagens maar had op het moment dat ik die screens nam een serieuze brand. Dus al mijn voertuigen waren daar naartoe. Brandweer Torhout beschikt over een 18-tal voertuigen. 2 ambulances, 3 autopompen, ladderwagen, 2 tankwagens en nog een deel materieelwagens. Torhout draait op een 60-tal vrijwilligers. En 3 beroeps, een mechanieker, technieker en onze dienstchef. Verdere info volgt..
 10. 112 Torhout Modification

  Horizontale evacuatie in centrum Torhout. Verkeersongeval in Torhout
 11. Resultaat mag er zeker zijn! Congrats!
 12. 112 Torhout Modification

  Hallo iedereen, Ik, RedHawk508 en Cops zijn terug gestart met de 112 Torhout Modification. In deze mod komen de voertuigen van Torhout en omstreken. Hier alvast een aantal voertuigen. Hou dit topic in de gaten voor meer updates! Torhout Lichtervelde Brugge
 13. Probleem met Patrol Script LA Mod

  Ik heb een probleempje met m'n patrol script van de LA Mod voor in mijn eigen mod. Heb in de map 3 patrolpath's gemaakt zoals er in het script geschreven straat. Maar ingame zelf, volgen ze het patrolpath maar als ik dan een politiewagen selecteer en wil gebruiken om naar een politieinterventie te gaan, rijdt hij wel met zwaailichten en sirene maar blijft hij het patrolpath volgen in plaats dan dat hij naar de interventie gaat.. Iemand dit probleem ook nog gehad? Of iemand een idee hoe je dit oplost?
 14. Mod C-123 GENES!S V3.0

  Waar kan ik deze downloaden? Heb gekeken op de site, maar kversta er niet veel van..
 15. 112 Gent Modification

  Indien dit mogelijk zou zijn om uit bestaande mod's te halen zou ik zeer content zijn. Maar ik zou wel graag willen dat hij er goed op gelijkt. Dus iemand die hem wil uit bestaande mod's halen en wijzigen is ook goed, maar als iemand hem wilt maken is dat ook zeer goed!
×