Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

lifeliner4

Members
 • Content count

  1771
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

lifeliner4 last won the day on April 30 2013

lifeliner4 had the most liked content!

Community Reputation

36 Excellent

About lifeliner4

 • Rank
  Commandeur 1e klas
 1. Zeeland Regio 19 MOD HULP GEZOCHT!

  Toestemming voor het gebruiken van de Egmondse dingen doe je niet zo lijkt mij.
 2. [RepoW] Brilletje?

  Kan je hiermee misschien stoppen? Ik kan begrijpen dat je het mooi vindt en de mensen dat wil meedelen, maar zoiets heet spammen omdat mensen nu telkens denken dat er iets nieuws is geplaatst !
 3. Houtsloot Modificatie [V2.0]

  Bart, hij bedoelde mijn reactie! Ik ga daar verder niet op in..! Voor de maker van de Houtsloot. Je hebt een pracht begin! Hopelijk een beauty als uitkomst.
 4. Houtsloot Modificatie [V2.0]

  Je hebt je mooi ingehouden Bart
 5. Verpleegkundige i.o. en dan niet weten wat een tachy (of een brady) is, haha. Ja inderdaad, met voertuigjes van Redhawk, gereskint en (deels) gelight door moi.
 6. Ja, en ook nog de CGS en hele ratteplan maar dan wordt het forum gek haha GCS
 7. Bedankt voor jullie berichten! TS en de rest is gecancled na aankomst SIV. Dankje SEH-pleegert! Inderdaad, geen idee waarom hij verder staat.. Misschien wat spanning bij de pleeg? De D staat vooraan: een U in de D. E heb ik laten zitten. Maargoed, bedankt voor je tip. Moet toch m'n tentamens halen he!
 8. [Houtsloot mod met wat aanpassingen, voertuigen van Redhawk] ''40.03, u mag naar de Scheverweg in Houtsloot. Aldaar een boom op de weg, auto beschadigd. Letsel onbekend, daarom toestemming over.'' - 'Waar is het toch? Ik zie niets door die miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssttttttttttttttttttttt... REMMEN!' ''40.01, 40.07, of u wilt gaan naar de Scheverweg Houtsloot. Noodoproep collega. Mogelijk te water.'' A1 40156 40157 40161 OVDG801 SCHEVERWEG HOUTSLOOT Dienstverlening MKA'' ''Heb ik de SIV-4 Houtsloot nog op luisteren? U mag het huisnummers checken laten, ik heb voor u een prio 1 verkeersongeval.. Situatie onduidelijk, graag ter plaatse.'' - 'MKA, de 61 met een sitrap. Politieauto te water. Agenten inmiddels uit voertuig, géén letsel. Meneer aangereden door eigen auto na botsing van achteren. Unresponsive. Stridor in de A, insufficiënte/agonale B, tachycardie van 185 met een RR van 80/60. Saturatie is 81%. Verder hard abdomen, convulsies armen en benen. Verdenking neurotrauma en mogelijke miltruptuur. We zitten waarschijnlijk in een hemorragische shock. Ook open botfractuur atriculus cubiti. MMT gewenst.'
 9. Lightprobleem

  Heb het ook wel eens. Ingame moet het kloppen.
 10. District 5 Mod

  Je ambu klopt niet. Kijk eens goed naar foto's.. Even snel: je star of life voorop is te groot. Je blauwe deel met logo erop aan zijkant is te groot. #DMVDA-logo is te groot. Je roepnummer is te groot..
 11. 112 Egmond Modificatie Sub-mod

  Ik vind dit allemaal heel erg raar. Ik wilde dolgraag een versie 2 maken.. Maar de EGM110, de nieuw, was het belangrijkst en die miste, omdat jij het niet voor elkaar kreeg.. Daardoor heb ik alles laten zitten en gedacht: laat maar. Nu ga jij opeens de Egmond Mod aanpassen met de nieuwe EGM110..? Laten we dan gelijk SAMEN een 2.2 maken, met ook nieuwe Otarissen etc!
 12. [Screenshots]My secret project

  En hoe kom je hier dan aan?
 13. Geen personen in Ambulance. Wat doe ik fout?

  In de editor, onder edit.. Zit iets van personen erin.. Moet je naar 3 zetten oid.
 14. Leuke repo en grappig modje! @usmc_nl, dat hoef je Bart niet te vertellen, die zal er meer over weten dan jij dat weet haha. Ik vind het ook een beetje aparte inzet. Drie(!) brandweervoertuigen en een ambulance is wel erg veel. Met een unresponsive slachtoffer door een hypoglycemie heeft het weinig nut om een FR te sturen. Hij kan op dat moment geen glucagon toedienen (wat zorgt voor het wegtrekken van alle laatste suikers uit het lichaam en wat het slachtoffer vaak dan weer aanspreekbaar maakt) en suikerbevattend voedsel ook niet, gezien het slachtoffer niet aanspreekbaar is. Vaak krijgen mensen met een flinke hypoglycemie (verschilt per slachtoffer hoeveel.. Ik heb ze met 3,0 zien gebeuren, maar ook 0,8. 4,5-7,5 is normaal) een (epileptisch) insult door het tekort aan suikers in de hersenen. De ambulance zal het slachtoffer bij is nog wat 'suikerwater' geven en vervolgens naar het ziekenhuis gaan. Daarnaast kan wel om de NEF worden gevraagd, gezien de man niet aanspreekbaar is en de NEF hogere concentratie suikerwater heeft.
×