Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

jmdjjoey

Members
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jmdjjoey

 • Rank
  Hoofdbrandwacht
 • Birthday 07/03/18

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Rotterdam.
 1. Voertuig vervangen

  Hier dezelfde vraag..!
 2. Goede link ERS Berlin mod

  Downloadlink staat er nu!
 3. Beste leden, Heeft er iemand een goede downloadlink van de ERS Berlin mod? Het liefst in het Engels! De links die op het forum te vinden zijn zijn helaas niet meer geldig Sorry voor het misplaatsen van dit topic, ik kon er geen vinden.. en moet even wennen aan het nieuwe forum Bedankt alvast, en excuses! Joëy Downloadlink is per privébericht doorgestuurd Mag gesloten worden, en bedankt! Dit is de downloadlink voor de mensen die er nog om vragen, of zoeken..! http://ftsoftware.eu/downloads.php?Download=131120112200
 4. Amsterdam Amstelland mod??

  Op 'aangemaakte' topics (oudere) zal minder snel gelet worden dan op een nieuwe pipo!
 5. Excuses, was niet mijn bedoeling hier een nieuw topic voor te maken :-)
 6. Via deze weg wil ik Lifeliner graag bedanken voor alles wat hij niet alleen voor mij, maar voor allen heeft gedaan. Hij heeft het voor elkaar gekregen om voor de twééde keer een fantastische mod uit te brengen, waaronder Egmond Modification 1.4 & 2.0 Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor andere Emergencyspelers zal hij een hoop mogelijk gemaakt hebben. En vind het jammer om te zien dat er op openstaande mods gelijk geklaagd word over een aantal punten, aangezien niet alleen ik, maar ook vast jij weet hoelang Lifeliner hier mee bezig is geweest! Bedankt voor het uitbrengen van een fantastische mod, en blijf doen waar je goed in bent! :PDT_017: Groetjes, Joëy :dag:
 7. Leuke repo, denk er wel aan dat een aanrijding met 2 beknelde altijd voorrang heeft op andere gevallen met ''minder'' spoed dan dit.. als er geen ambu beschikbaar is, Trauaheli? ADAC zover ik weet.. Op je laatste screen kloppen je remsporen niet, loopt dwars door een paaltje heen! Verder een leuke repo:)
 8. Mooie Repo, leuk bedacht! Denk alleen aan de tekst, tevens zullen ze het slachtoffer nooit zomaar onder het voertuig vandaan halen om hem te stabilliseren als ze niet weten wat het mogelijke letsel is, hiervoor nemen ze geen enkel risco.. Was de nabij gelegen boutique gesloten, indien deze geopend was zouden er daar ook doeken geplaatst worden. De titel is ook niet helemaal duidelijk, de DHL zal jou pakketje niet per vrachtwagen komen bezorgen, maar via de koerier. :-) Verder een superleuk idee!
 9. Apeldoorn mod: tips, reacties en opmerkingen.

  Hoezo dat, is een normale vraag nu de mod stopt..
 10. Mededeling

  Spijtig, maar moet eerlijk zijn dat dit wel een rotstreek is tegenover de mensen die de mod wel graag wilden spelen. En dit omdat er niks meer gebeurd, er zijn genoeg mensen die hun bijdrage willen leveren aan de Apeldoorn mod. Tegenwoordig is geduld ook een schone zaak, dus ik blijf bij mijn mening, doorzetten.
 11. script in game

  Hier kun je alle info vinden, dit is namelijk ons probleem naar jou.. vat dit niet als een belediging op! http://www.logopedie.nl/site/home =)
 12. Autobrand NY

  Op de 2e foto ligt er iemand bovenin een man op straat, why?
 13. Mooie repo, ik heb alleen niet echt iets meegekregen dat de nabij gelegen bewoners hun woning tijdelijk moesten verlaten, dit gebeurd wel in dat geval.. verder klasse! ---- Posts zijn samengevoegd op do mei 24, 2012 23:31 ---- Dacht ik ook eerst, maar lijkt maar zo, kan je zien bij de vrachtwagen waar het lint voor hangt.. :PDT_017:
 14. Waar zie jij dat er een heli is ^^ Hij bedoelt vast "traumateam" (Het MMT dus) Die komt ook tp met de auto :PDT_005:
 15. Berlin Mod [Hij is tedownloaden!]

  Is er eindelijk een filmpje speciaal voor jou gepost weet je het nog niet.. :PDT_027:
×