Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum

OGL

Members
 • Content count

  95
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by OGL

 1. Try the em4.cfg file (C:/ (..)/Emergency 4). Then search for 'r_xres' and 'r_yres' and change the values in your screen resolution. Example: <var name="r_xres" value="1920" /> <var name="r_yres" value="1080" />
 2. Good to hear, no problem
 3. Hmm good question, I have no clue. Maybe you can try the mod first and if that doesn't work try the data folder.
 4. Well I looked into some old entries at another forum and found another file that seems to do the job. The one I linked turns out to be not working. This one seems to work: LINK 2. Link to the forum I mentioned: Forum
 5. Did you also copy the files to the modfolder? ( 911 First Responders/Mods/Hong Kong Mod/Textures/Coronas )
 6. Looks like you're missing ''Corona5_red.tga" & "Corona5_orange.tga". Download link is here: LINK . Installation Instructions will be in the downloaded file.
 7. Bieberfelde NL Mod

  Was een pilot in regio 17, heeft lange tijd op de post in Maassluis gestaan. Zit 1 brandweer bevelvoerder in en 1 ambulanceverpleegkundige beide met een extra opleiding bij de andere tak van de hulpverlening. Bij een rode inzet rijdt de verpleegkundige en bij een gele inzet de bevelvoerder. Tijdens de pilot werden er echter wel steeds of een ambulance of een TS meegestuurd. Na de pilot heb ik de wagen nooit meer gezien eigenlijk. Dat gezegd hebbende, ben zeker benieuwd naar deze modificatie. Ziet er tot op heden super uit!
 8. DAF LF TAS

  Brutale vraag; Komt hiervan een download beschikbaar? Want de TS en AL zien er gaaf en gedetailleerd uit, complimenten!
 9. Sinds vandaag is er een nieuwe versie van de Agerskov mod te downloaden. DOWNLOAD LINK Linkje naar het Youtube filmpje: https://youtu.be/Xiq_sWxVhHA
 10. DDS Converter

  http://www.ddsconverter.com/ Deze moet het nog doen als het goed is.
 11. Westen Modificatie v 1.0

  Netjes, zeker de E-cars is netjes!
 12. Dit is momenteel het enige wat ik kon vinden. Het is oorspronkelijk voor GTA V bedoelt maar ik denk dat het wel universeel gebruikt kan worden. https://nl.gta5-mods.com/tools/skin-pack-dutch-emergency-vehicles
 13. geluiden aanpassen

  http://qooqle.nl/?q=bestand+als+mono+sound+opslaan
 14. 112VenloModification V4.0

  Apart, mijn pc pakt hem niet.
 15. 112VenloModification V4.0

  De ingepakte versie pakt hij niet. Misschien een versie waarbij je de modinstaller niet hoeft te gebruiken?
 16. 112VenloModification V4.0

  Kan aan mijn PC liggen maar hij kan de mod niet vinden. Normaal geïnstalleerd net als de andere mods maar hij kan de mod niet vinden wanneer ik EM4 opstart. Zodra ik dan de mod installer weer open staat hij ook niet in de lijst van geïnstalleerde mods.
 17. 112VenloModification V4.0

  Ziet er leuk uit, ben benieuwd!
 18. Bieberfelde mid

  Volgens mij moet je dit voluit schrijven in plaats van het neer te zetten in cijfers.
 19. CPH Airport Modification

  Dat probleem heb ik ook al eens gehad. Lijkt erop dat je niks qua playable persons/vehicles geselecteerd moet hebben. Tevens kan je op een bepaald stuk niet alarmeren, volgens mij ergens in de terminal. Ben iets te voorbarig geweest met dat antwoord. In de map ...\Scripts\Game\Mission staat de file: CPH01.script. Hierin staan nog de bombmeldingen en sectoren, daar hem dus ook uit verwijderen.
 20. CPH Airport Modification

  In de editor de koffer uit die sector verwijderen, dan is het probleem opgelost. Beveiligingsniveau op het vliegveld. Bij 1 loopt er geen politie en dat is oplopend tot en met 5.
 21. CPH Airport Modification

  Heb al enkele bugs gevonden. Twee vervelendste: Bug #1: Na verdachte koffer melding in sector 19, gamecrash nadat het putbagaway script is gebruikt. Alle overige verdachte koffer meldingen gaan goed. Bug #2: Rescue Ladder is na het gebruik waarvoor ie bedoeld is, niet meer te verrijden. Zolang je op HQ drukt is er niks aan de hand, een paar keer het move command gebruiken en dan is het voertuig opeens verdwenen. Bonus Bug: Bij de melding 'Persoon Gevallen' in het vliegtuig (zo kwam ik achter bug 2), wil soms 1 persoon zich in de cockpit bevinden. Deze is er niet op een normale manier uit te halen. Voor de rest is het zeker een leuke mod!
 22. Deersel Modificatie

  Waarom heeft Martijnvdlaar nog geen ban?
×