Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum
Sign in to follow this  
NicoHeerlen

Modding Gedeelte [lees dit eerst] [Update 16-maart-09]

Recommended Posts

Beste Forum bezoeker,

 

Het aanpassen/wijzigen ( modding) is toegestaan voor Emergency 4 en Emergency 4 Deluxe, maar dit neemt echter niet weg dat sommige mods of aanpassingen ervoor kunnen zorgen dat het spel vastloopt of het helemaal niet doet. Dit is echter je eigen risico als je zelf (of opdracht ertoe geeft ) iets aan te passen. De crew van dit forum behandelt daarom ook geen enkel mailtje cq berichtje van mensen die komen voor een schade vergoeding, doordat een mod of aanpassing ervoor heeft gezorgt dat het spel het niet meer doet. Het is wel mogelijk om via het Help gedeelte een oplossing te zoeken. Maar we gaan niet over tot het betalen van Geld ( of een andere soorrt van vergoeding).

 

 

Daarom het volgende:

Zorg altijd dat de veranderde bestanden van te voren ergens zijn opgeslagen ( backup). Mocht een spel naar een aanpassing in de bestanden niet werken, kan je altijd je backup eroverheen zetten. Zo hoef je het spel dus niet te verwijderen en opnieuw te installeren.

 

een backup kan op 2 manieren:

 

* Je slaat alleen de bestanden op die je wilt ( of laten ) aanpassen. Dit kan door het in een nieuwe map te plaatsen (bijv. Backup EM4 )

 

OF

 

* Je maakt een kopie van de hele map van emergency ( en slaat deze eveneens op onder bijv. de naam backup EM4 )

 

Vragen /suggesties zijn altijd welkom.

 

Edit: Vragen om: "Hoe maak ik een mod" worden vanaf heden (16-maart-2009) direct verwijderd. Er zijn een aantal posts te vinden waarin dit staat beschreven. Om het forum niet al te amateuristisch te houden gaat dit in per direct.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×