Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum
Sign in to follow this  
Luke

Einde proeftijd 2 moderatoren.

Recommended Posts

Hallo Allemaal,

 

Enige tijd geleden heeft het Team Emergency4.nl 2 nieuwe leden aangenomen voor de taak als Moderator. Dit betroffen Sven en Rubenje12.

 

Beide hebben een beetje kunnen snuffelen aan het moderatorschap. En wij als team hebben ze de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. Na deze periode hebben we over beide de gedane werkzaamheden besproken.

 

Ik ben blij te mogen melden dat er voor Sven geen bezwaar is om het moderatorwerk voort te zetten. Hij zal dan ook gewoon moderator blijven. We zien Sven als aanwinst voor het team. We zijn blij dat hij in ons team zal bljiven.

 

Over de moderatoracties van Rubenje12 was het team positief. Wij zien in Ruben iemand die als een goede Moderator kan functioneren.

 

Echter gaf hij zelf aan zijn activiteit als moderator te laag te vinden. Vanuit het team werd dit bevestigd. Ruben zit in een Cruciale tijd voor zijn school en het is voor hem belangrijk om hier tijd aan te besteden. Logischerwijs komt het moderatorschap daarmee automatisch op een lager pitje.

 

Ruben heeft daarom in samenspraak met mij besloten om het moderatorschap niet door te zetten. Hij gaat zijn tijd besteden aan zijn school, en om geen verwachtingen te scheppen is het beter om te stoppen als moderator. Mocht hij weer tijd beschikbaar vinden zullen wij samen opnieuw bekijken of hij het moderatorschap weer op zich zal nemen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

he, wat spijtig dat zo'n knappe charismatische jongen het team moest verlaten... een verlies voor de maatschappij.. :(

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×