Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum
Sign in to follow this  
Sam Wedel

Emergency 4 valt uit na opstarten

Recommended Posts

Hallo,

Vandaag wou ik weer een keertje Emergency 4 gaan spelen, maar toen ik het icoon op het bureaublad aanklikte, kreeg ik eerst voor een paar seconden en zwart scherm en daarna vloog hij weer terug naar het bureaublad. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, vandaar dat ik hierbij vraag of iemand weet hoe ik dit probleem op kan lossen. Ik heb de PC al een keer opnieuw opgestart, en dat werkt ook niet. Tevens met schijfje er in werkt het niet. :unsure:

 

Hopelijk weet iemand hoe ik dit op kan lossen..? :( Ik heb gisteren ook nog gewoon gespeeld en toen werkte alles gewoon nog !!

 

 

Gr,

Sam

Edited by Sam Wedel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb je gisteren/vandaag iets veranderd aan je computer (denk aan nieuwe programma's, instellingen veranderd, enz...)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb je gisteren/vandaag iets veranderd aan je computer (denk aan nieuwe programma's, instellingen veranderd, enz...)?

Voor zover ik weet niet, nee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ook niet een nieuw mod geïnstalleerd? En misschien proberen op nieuw te installeren?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zou je de logfile van EM4 eens op het forum kunnen kopiëren?

Init Filesystem...
Registered FS device "local"
Registered FS device "base"
Registered FS device "lang"
Init UpdateChain...
Init Timer...
Init Screen...
Init Scriptscheduler...
?BLFileSystem::Open("base:/Scripts/startup.script",BLFM_READ): Could not open
?Script file not found: base:/Scripts/startup.script
GL_AMD_multi_draw_indirect GL_AMD_seamless_cubemap_per_texture GL_ARB_arrays_of_arrays GL_ARB_base_instance GL_ARB_bindless_texture GL_ARB_blend_func_extended GL_ARB_buffer_storage GL_ARB_clear_buffer_object GL_ARB_clear_texture GL_ARB_color_buffer_float GL_ARB_compatibility GL_ARB_compressed_texture_pixel_storage GL_ARB_conservative_depth GL_ARB_compute_shader GL_ARB_compute_variable_group_size GL_ARB_copy_buffer GL_ARB_copy_image GL_ARB_debug_output GL_ARB_depth_buffer_float GL_ARB_depth_clamp GL_ARB_depth_texture GL_ARB_draw_buffers GL_ARB_draw_buffers_blend GL_ARB_draw_indirect GL_ARB_draw_elements_base_vertex GL_ARB_draw_instanced GL_ARB_enhanced_layouts GL_ARB_ES2_compatibility GL_ARB_ES3_compatibility GL_ARB_explicit_attrib_location GL_ARB_explicit_uniform_location GL_ARB_fragment_coord_conventions GL_ARB_fragment_layer_viewport GL_ARB_fragment_program GL_ARB_fragment_program_shadow GL_ARB_fragment_shader GL_ARB_framebuffer_no_attachments GL_ARB_framebuffer_object GL_ARB_framebuffer_sRGB GL_ARB_geomet
CPU speed detected: 2790
Init GFX...
Init Vision...
|Vision DLL path: C:\Program Files\sixteen tons entertainment\Emergency 4\vision71.dll
|Vision(TM), Version PC-4, 7, 28, 0
|List of loaded plug-ins:

|Plug-in named 'CubeMapHandle_cl' loaded statically!

|Plug-in named 'VisionConsoleEntity_cl' loaded statically!

|Plug-in named 'VisBase_cl' loaded statically!

|Plug-in named 'VisBaseEntity_cl' loaded statically!

|Plug-in named 'VisMouseCamera_cl' loaded statically!

|Plug-in named 'VisObject3D_cl' loaded statically!

|Plug-in named 'VisActionhelperEntity_cl' loaded statically!

|Plug-in named 'VarManager_cl' loaded statically!

|Plug-in named 'BaseEntity_cl' loaded statically!

|Plug-in named 'VBaseCameraEntity' loaded statically!

|Plug-in named 'VCamEntity' loaded statically!

|Plug-in named 'GameEntity_cl' loaded statically!

|Plug-in named 'Emitter_cl' loaded statically!

|Plug-in named 'BaseGameEntity_cl' loaded statically!

|Plug-in named 'TargetEntity_cl' loaded statically!

|Registering plug-ins done !

|Initializing Vision Graphics Engine
|Detecting CPU type and features
|CPU:Pentium II/III FPU MMX ISSE 3DNow!
|Vision Core: Allocated 28 kB of memory for Polygon Chunks
|Vision Core: Allocated 9 kB of memory for Entities
|Settings renderer configuration
Initializing post processor 'PerceptionCore'
* Skipping config file
Initializing post processor 'Motionblur'
* Skipping config file
Initializing post processor 'Nightvision'
* Skipping config file
|Initialising video driver: 0
|Setting screen mode to x:800 / y:600 / bpp:32 / refresh:0
|Screen Mode is fullscreen, return value: 0
|Stencil buffer: 8 bit / ZBuffer: 24 bit
|Initializing OpenGL rendering subsystem
|Setting initial Renderer States
|Vendor: NVIDIA Corporation
|Renderer: GeForce GT 630/PCIe/SSE2
|Driver Version: 4.4.0
|Found Extension GL_EXT_texture_filter_anisotropic
|Found Extension GL_EXT_texture_lod_bias
|Found Extension GL_ARB_multitexture
|Found Extension GL_ARB_texture_env_dot3
|Extension GL_ARB_texture_env_subtract not available
|Found Extension GL_EXT_texture_edge_clamp
|Found Extension GL_EXT_texture_env_add
|Found Extension GL_EXT_texture_env_combine
|Found Extension GL_EXT_texture_cube_map
|Found Extension GL_ARB_texture_compression
|Found Extension GL_EXT_texture_compression_s3tc
|Found Extension GL_EXT_point_parameters
|Extension GL_EXT_clip_volume_hint not available
|Extension GL_EXT_vertex_weighting not available
|Found Extension GL_EXT_separate_specular_color
|Found Extension GL_EXT_stencil_wrap
|Extension GL_EXT_vertex_shader not available
|Found Extension GL_EXT_multi_draw_arrays
|Extension GL_ATI_fragment_shader not available
|Extension GL_ATI_pn_triangles not available
|Extension GL_ATI_map_object_buffer not available
|Found Extension GL_NV_texgen_reflection
|Found Extension GL_NV_fence
|Found Extension GL_NV_blend_square
|Found Extension GL_NV_register_combiners
|Found Extension GL_NV_register_combiners2
|Found Extension GL_NV_texture_env_combine4
|Found Extension GL_NV_texture_shader
|Found Extension GL_NV_vertex_program
|Found Extension GL_NV_vertex_program1_1
|Found Extension GL_NV_occlusion_query
|Extension GL_EXT_paletted_texture not available
|Extension GL_ATI_separate_stencil not available
|Extension GL_EXT_texture_rectangle not available
|Found Extension GL_ARB_depth_texture
|Found Extension GL_ARB_shadow
|Found Extension GL_SGIS_generate_mipmap
|Found Extension GL_ARB_vertex_buffer_object
|Found Extension WGL_ARB_render_texture
|Found Extension WGL_NV_render_depth_texture
|Found Extension WGL_NV_render_texture_rectangle
|Found Extension WGL_ARB_pbuffer
|Found Extension WGL_ARB_pixel_format
|Found Extension WGL_EXT_swap_control
|Found Extension GL_ARB_shader_objects
|Found Extension GL_ARB_fragment_shader
|Found Extension GL_ARB_vertex_shader
|Found Extension GL_ARB_shading_language_100
|Using ARB_vertex_buffer_object for fast geometry memory!
OpenGL vendor: NVIDIA Corporation
OpenGL renderer: GeForce GT 630/PCIe/SSE2
renderer-string: NVIDIA;GF;GFN
Init Input...
Registered FS device "save"
Init GameFramework...
Init Audio...
Init XGUI...
?BLFileSystem::Open("base:/Fonts/Tahoma 11.xff",BLFM_READ): Could not open
?Font load failed: base:/Fonts/Tahoma 11.xff
?BLFileSystem::Open("base:/Fonts/Tahoma 11 bold.xff",BLFM_READ): Could not open
?Font load failed: base:/Fonts/Tahoma 11 bold.xff
?BLFileSystem::Open("base:/Fonts/Lucida Console 11.xff",BLFM_READ): Could not open
?Font load failed: base:/Fonts/Lucida Console 11.xff
?BLFileSystem::Open("base:UI/Dialogs/video.xml",BLFM_READ): Could not open
?BLFileSystem::Open("base:/UI/Dialogs/particle.xml",BLFM_READ): Could not open
!WARNING: global listener object is still registered! Unregister listener before destroying object!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het lijkt erop dat je een paar bestanden mist. Probeer EM4 eens opnieuw te installeren?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het lijkt erop dat je een paar bestanden mist. Probeer EM4 eens opnieuw te installeren?

Ik krijg tijdens het installeren de volgende foutmelding:

 

Component transfer error

 

Component: EM4_en

Filegroup: EN_Data

File: D:/data3.cab

Error: Gegevensfout (cyclische redundantiecontrole)

Edited by Sam Wedel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zover gaat mijn kennis helaas niet. Misschien dat iemand anders je verder kan helpen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zover gaat mijn kennis helaas niet. Misschien dat iemand anders je verder kan helpen.

Na vandaag nog een keer te hebben geprobeerd, kreeg ik weer een transfer error, alleen deze keer met een Video en niet EM4_en

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×