Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum
Sign in to follow this  
Luke

Opschoning van het forum

Recommended Posts

Beste leden,

 

Zoals in het topic wat Firequi gestart was al is gezegd, wordt op dit forum erg veel offtopic gesproken. Wij begrijpen dat er een redelijke interesse is in het offtopic gebeuren. Zeker betreffende andere Hulpverleningsgames willen wij dat niet in de weg liggen. Daarom hebben wij voor het board Overige (Online) spellen/software een nieuwe lijst met regels gemaakt:

 

- Per game mag er maximaal 1 topic zijn. Ook wanneer die game gemodificeerd is oid. Geef in de topic titel duidelijk aan om welke game het gaat. Problemen met die games moeten dus ook in dat ene topic.

 

- Voor niet online games willen wij alleen games uitgegeven door een echte gameproducent zien.

 

- We willen enkel games zien die in behoorlijke maten HV-Gerelateerd zijn. Een game waar af en toe een politieauto voorbij rijd is dat dus niet. Een game kan ineens wel goed genoeg zijn als het HV-Gerelateerd is gemodificeerd.

 

- Games welke nog niet uit zijn mogen alleen wanneer er een releasedatum bekend is.

 

- Online spelletjes promoten mag. Maar alleen goedlopende, hoogwaardige browsergames mogen. Spellen als Leitstellespiel, Sim-Hiorg, 112-Simulator, etc. Zijn allemaal prima. Geen zelfbaksels die nog niet klaar zijn of slecht lopen.

 

- Als team zijn we in deze regels vrij flexibel. Denk jij een goeie reden hebben om af te wijken van deze regels? Overleg dat dan met het team. Als wij je visie delen is er altijd een oplossing mogelijk!

 

Dit betekend dus ook dat er de komende tijd topics zullen verdwijnen. Ik probeer dit zorgvuldig te doen. De topicstarter wordt niet geinformeerd over de verwijdering van een topic omdat dat gewoonweg te veel werk is.

 

Wanneer dit forumgedeelte 'schoon' is zal er nader gekeken worden naar het Off-topic board zelf.

 

 

Namens het team.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×