Jump to content
Emergency 4 & 5 - Fan Forum
112bolsward

Houtsloot Modificatie - Bonus...

Recommended Posts

Zoals gisteren al vermeldt zal de eerstvolgende versie die gereleased wordt er anders uitzien dan jullie wellicht verwachten...

 

Hier alvast een screen:

2eggzme.jpg

 

Morgen meer info...

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Tazbrw Dankje, en een goed idee ;)

 

Bij deze de beloofde informatie:

Bij veel uitgebrachte mods ligt de nadruk op het freeplay-gedeelte. Bij versie 1.0 & 1.1 van de Houtsloot Mod was dit ook het geval. Zoals jullie weten zijn Bart en ik ondertussen bezig met versie 2.0 van de mod. Die versie willen wij echt als DE Houtsloot Modificatie uitbrengen. Dus zonder bugs, waarin alles af is en werkt zoals het hoort te werken. In deze versie zal opnieuw een compleet nieuwe freeplaymap zitten waarvan in het desbetreffende topic ook al diverse foto's staan. Maar...

 

om jullie alvast in de stemming te brengen komen we met een tussenversie. Hierin zal geen freeplay beschikbaar zijn, maar zullen er een aantal nieuwe missies speelbaar zijn! Deze missies zullen zowel op Duits als Nederlands grondgebied plaatsvinden en je zal dus ook de beschikking hebben over de hulpdiensten uit beide landen. In de versie zullen zowel de bekende voertuigen uit versie 1.0 zitten als nieuwe voertuigen. We hopen natuurlijk dat jullie deze feature die in weinig andere modificaties zit zullen waarderen!

 

De screen die jullie aan het begin van dit topic zien is een stukje van de map van missie 1 (kettingbotsing op snelweg tijdens mist). Via dit topic houden we jullie op de hoogte van de verschillende missies (incl. screens). Mochten jullie nog leuke/originele ideeën hebben, plaats deze dan in een reactie hieronder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als ik het niet dacht! Wat een super idee, ik wens jullie heel veel succes met het maken van de missies en de rest uiteraard ;). Zet hem op en houd ons op de hoogte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zat er dus niet naast :P Ben benieuwd naar de rest! Zijn deze missies ook gericht op alleen brandweer zoals in de freeplay?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Hessel Dankje! Gaan we zeker doen ;)

 

@Grumpy91 Bedankt! :D En bedankt voor je idee, ga ik zeker naar kijken!

 

@Maurice Het plan is om te zien of de politie een grotere rol kan spelen in deze versie. Wellicht 1 á 2 'politie'-missies ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niet echt een origineel idee, maar opzich niet een slecht idee.

Toch zijn er maar weinig freeplay-mods met eigen missies. Als ik het goed heb is dit de eerste Nederlandse mod, die gebruik gaat maken van missies.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja klopt! Een politie achtervolging met een slechte afloop. Maar volgens mij had @112bolsward toch al een paar keer gezegt dat het meer een brandweer en ambulance mod is, en niet echt een politie mod. Er zijn immers ook geen echte politie events in de freeplay. Maar we zullen het zien, ben erg benieuwd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die mist is awesome, maar zou ik nog wat erger maken, zodat de speler nog minder ziet zoals bij zware mist ook het geval is. Hulpdiensten in RL hebben hier namelijk ook wel last van mag ik aannemen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×